Jump to content
FLASH SALE (EXTENDED TO 2/21/19)! Take 20% off all store products! Read more... ×
We're hiring! We are accepting applications for Junior Moderator, Uploader, and Support Team. Read more... ×
Having trouble connecting to our Discord server or has your role been mistakenly removed? Let us know! Read more... ×
  • 0
Cyber1

IPS 4.2 IPS 4.2.8 Bug -Need Help

Question

hi, i just downloaded IPS 4.2.8 and after the installation i cant add Description on add forum section on acp. Please see attach as a reference to the problem, any tutorial how to fix?

 

1. Before clicking add description box.

Untitled.thumb.jpg.251b63cf054f15ed478432aa0c06d6c4.jpg

 

2. After clicking description box

Untitled2.thumb.jpg.1051e7f839726d896a7096c7e3f8c6d0.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
11 minutes ago, #N3CK said:

Firstly, why are you still on 4.2.8, there is 4.3.6 version in download section located here: https://webflake.sx/files/category/136-ips-community-suite-43/

Try that, this should fix your problem.

because my external login only works with ips4.2 so i need to stay at ips4.2 untill external login supported by higher ips.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is more than likely an issue with the installation. I’d recommend going through the installation process again or seeing if it was a JavaScript issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What do you think? Remember the human.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×