Limited time Donation special — first come, first serve!
Please visit the thread below for more details.

CLICK HERE

Contact @Davlin with questions or comments.

Jump to content
  • 0
lesa1337

Reactions Problem

Question

lesa1337    0

Hello dear "flakers".

This is my first post. hope that I will successfully start without breaking any of the rules. 

I know it's not nice that I post first topic when I got a problem, but I will justify myself by the activity in the future. :disappointed_relieved:

My problem is in the picture below:

 5ad43bf04aad5_download(2).png.7b50feb77de8e1c7a7a274a903785306.png

This problem came up when at the same time I was update the board to the latest version and inserted a new paid theme, but on the old theme all working properly.

IPS Version: 4.2.8

Do you know what I need to do to fix this?

Thanks in advance!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
MIXON    7
1 hour ago, lesa1337 said:

new paid theme

This is bug in your new theme in $defaultReaction var. Compare with old theme and modify by hand :smiley_z:

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
killshandra    105
The question(s) in this support topic have been answered and the topic author has resolved their issue. This topic is now closed. If you have other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
What do you think? Remember the human.
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×