Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Support'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • WebFlake
    • Announcements and Updates
    • Site Questions
    • Off-topic Lounge
    • Member Introductions
  • Webmaster Marketplace
    • Marketplace (Buy, Sell, Trade)
    • Coupons and Deals
  • Webmasters
    • Webmaster Lounge
    • Servers
    • Website and Graphics Design
    • Website Showcase
  • Website Scripts
    • Downloads and Resources
    • Programming and Coding
    • Resource Requests
  • IPS Community Suite
    • IPS Community Suite 4.2
    • IPS Community Suite 4.1
    • IPS Tutorials
    • IPS Requests
    • IPS Support
  • WordPress
    • WordPress Downloads
    • WordPress Tutorials
    • WordPress Requests
    • WordPress Support
  • IPB 3.4 Legacy
    • IPB 3.4 Legacy Software Downloads
    • IPB 3.4 Legacy Discussion
  • Graveyard
    • Archives

Categories

  • IPS Community Suite 4.2
    • Applications and Plugins
    • Themes
    • Translations
    • IPS Extras
  • IPS Community Suite 4.1
    • Applications and Plugins
    • Themes
    • Translations
    • IPS Extras
  • XenForo 2.0
    • Add-ons
    • Styles
    • Translations
    • Miscellaneous
  • XenForo 1.5
    • Add-ons
    • Styles
    • Language Packs
    • Miscellaneous XML Files
  • Wordpress
    • Themes
    • Plugins
  • ThemeForest
    • HTML
    • Marketing
    • CMS
    • eCommerce
    • UI Design
    • JavaScript Code
  • CodeCanyon
    • PHP Scripts
    • eCommerce Plugins
    • JavaScript
    • CSS
    • HTML5
    • Custom Skins
  • Graphics & Design
    • Emoticons & Smileys
    • Ranks & Badges
    • PSD & AI Designs
  • IPB 3.4 Legacy Software

Categories

  • Feature Plan

Categories

  • WebFlake Release Notes

Categories

  • Records

Found 40 results

  1. everytime i try to log in the admincp i get the error with the database driver error, but only when i want to log in the admincp, the rest of the forum works as intended this is the error i get in the sql error logs mySQL query error: SELECT count(*) as rows FROM sessions WHERE running_time > 1515103720 .--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------. | File | Function | Line No. | |----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+-------------------| | admin/sources/base/ipsController.php | [admin_core_mycp_dashboard].doExecute | 306 | '----------------------------------------------------------------------------+-------------------------------------------------------------------------------+----------- can someone help me please ? it's not the webhost's problem because it worked before perfectly. i tried reinstalling several times and pretty much every other fix i could find online, but to no results.
  2. hello, i am facing problem from last week i see some one leeching from my forum..i ban many person and the end i notice when i post some thing the person leech it in few second i change the admin password but still facing the issue is their any one know how he is doing this and any solution avaliable..
  3. hello!!! i have problem with all ipboard 3.4.6, 3.4.7, 3.4.8 that error why? Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function set_magic_quotes_runtime() in C:\xampp\htdocs\mysite\initdata.php:382 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\mysite\index.php(21): require_once() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\mysite\initdata.php on line 382
  4. There are some forums on 3.4 (my version is 3.4.8) where they post the image link within a page template like Imgur but it automatically grabs the image file. Just wanted to know how they do this. So for example instead of posting the full link https://i.imgur.com/KqQkX4A.gif you post https://imgur.com/a/JElDu and it shows up or can use the 'paste image' button to grab the image and place it. Does anyone have a plugin or know how to do this? EDIT: Afaik its called image embedding but so far all the plugins I've found aren't compatible or simply not working. Thanks in advance.
  5. Hi everyone, I put to the photo is half round and I would like to remove this line that is around the photo, I use the skin: Dispencion 3.4x
  6. Hi everyone, I hope that my question here good state I am looking for a good version of the app downloads to upload files I can not find anything on the internet I hope someone here can help me with my question kind regards. Mike
  7. First of all, sorry about my english, i'm from Brazil. So, i own a Minecraft forum, in this forum i've created a custom field called 'Nick' for minecraft nickname. I want that information in a area at the user info panel, so i made that: at Global Templates > userInfoPane using that code below: <dl class="pairsJustified"> <li class='post_count desc lighter'> <dt><i class="fa fa-cube" aria-hidden="true"></i> Nick:</dt> <dd>{$author['name']}</dd> <br><p style="text-align:right;"><tag><img src="https://mc-heads.net/player/{$author['name']}/50"</tag></p></br> </li> </dl> But the problem is, i'm using the $author['name'] that makes a kind of reference to author's exhibition name, not the custom field answer that i need, i need something like this: $author['Nick'] (this doesent work) to use in mc-heads link and in the answer. I need a code that, when used, is replaced by the answer inputed in the custom field. In some cases, when the exhibition name is the same of the 'Nick it works because of the author['name]. If somebody knows that kind of refernece please reply this topic and if you know how to do and can replace in the code i'm usign will be very helpfull. I enjoy any help
  8. Sorry for some english mistakes, i'm from Brazil. So, i have this problem with the forum: There are a lot of missing icons, when i tried to install other skin i've got the same problem :/ Does anyone knows how to fix it?
  9. I downloaded this mod I have all the files correctly put in right locations and installed the hook. everything looks good but when i go use the shop item I dont have a chart to edit the name.
  10. Hi folks, I'm trying to convert a huge kunena forum 5 to IPBoard 3.4.9 using the standalone ips converter. The converter works fine except because it not link the members with topics/posts. I edited a little bit Kunena.php (from the IPS converter) in order to adapt it to Kunena 5 but i don´t find the way to link members and posts. Does anybody have any idea about how to solve it? Thanks in advance! PS: I uploaded Kunena.php in case someone what to chek it. kunena.php
  11. Hello friends Today i faced an error while i tried to login in the admin panel The forum is working great. In the SQL error logs, i have the following log everytime i try to login in the admin panel Please any idea how to fix this will be very helpful ! Thank you in advance !
  12. Hello I like to know how can i add custom profile fields in user show card (the hover card) Thank you in advanced
  13. Hail im looking for help the size on the top of shoutbox and the picture on there is too big is not as default is there any fix?
  14. Hello, I use IPB 3.4.9, I would like to know if it is possible to somehow bring additional information into a user's card(userinfopane) from a third-party database? I have a database where the playing time of each user is recorded, I would like to display this data in the user's card(userinfopane) on the forum. I tried to make it a direct request (using the PHP code) in the user's card, the data is displayed, but the page opens very long because you need to make many requests to the database. How can I do it? Thank you. P.S. Sorry for my english
  15. Shoutbox

    Hello, I'm new to the forum, and I do not know if it's the right place to post, but well. I need a shoutbox for forum 3.4.6 retail, I downloaded several, however, none works Thanks!
  16. Hello everyone, I would need your help, since several days I am looking for how my shoutbox is the same size as my staffbox, but I can not. Sorry for my English, I am French. a big thank-you
  17. [Help] Name Skin

    Hello everyone, I'm trying to find out the name of this skin, the forum link is no longer active. Thanks in advance for all who help <3
  18. Hi guys. Ive worked on my forum theme and, i dont know how to move things around in user panel.. like make gaps between things. Heres what it looks now: And this is what i want to create: anyone can tell me how to make em apart? Im new to this.. I just know that i have to do it userinfopane.css.. Pluss im npt sure if ive posted this in right forum. any help will do lads. cheers!
  19. Hi everyone. Ive came here for some help as I dont know much about coding. Ive workrd on User side panel and I dont know how to do some things. Heres what I have: And heres what I would love to make, but I dont have any idea how to do: Maybe if someone has some time, can help me with this? Heres code of it, if you have spare time and love to help me, you can even keep result for you and claim it as yours. <if test="memberbox:|:$this->memberData['member_id']"> <div class='ipsSideBlock clearfix'> <h3>Sveicināts, <a href="{parse url="showuser={$this->memberData['member_id']}" seotitle="{$this->memberData['members_seo_name']}" template="showuser" base="public"}" title='{$this->lang->words['your_profile']}'> {$this->memberData['members_display_name']}</a></h3> <div class='_sbcollapsable'> <center> <a href="{parse url="showuser={$this->memberData['member_id']}" seotitle="{$this->memberData['members_seo_name']}" template="showuser" base="public"}" title='{$this->lang->words['your_profile']}'> <img src='{$this->memberData['pp_main_photo']}'></a> <br /><br /> <center> <span style=' font-size: 14px;'>{$this->memberData['prefix']}{$this->memberData['g_title']}{$this->memberData['suffix']}</span><br /><br /> Posts: {$this->memberData['posts']}<br /> Profile views: {$this->memberData['members_profile_views']}<br /> Joined: {parse date="$this->memberData['joined']" format="joined"} <br /><br /> <div style='background:#0f2437 ;padding: 7px; color: #fff; font-weight: bold'>{$this->memberData['pp_reputation_points']} </div> </center> </div> </div> </if> Thanks a lot in advance! and also i have error like this: dose anyone know how to fix it? That happens when i want to open post on my forum. had this from fresh forum instal!
  20. Converting isses

    Hello all, I have a problem. I had my forum on Phpbb3, and converted from Phpbb3 3.0.14 to IPB 3.4.9. The conversion had gone good, but the topics and messages aren't there on the forum. Even thought the messages are still countable on the forum, they aren't there. We had made some new ones, but still thought we want the other ones to appear as well.
  21. Refresh Shouts on Shoutbox

    I have a big problem in my forum. I have a shoutbox installed (version 1.4.2). I have installed it and configured it as recommended, however when users send messages nothing happens and it is necessary to refresh the page so that these same messages appear or if we write something to "update" the message boxes. I have already changed the PHP version, I have already uninstalled and installed the shoutbox, I have already configured ajax several times, and nothing works! HELP PLZ!!!!!
  22. ...can you help me, to find a code-snippet for me? I`m looking for the total-Article count of the Article-DB from IP.C Or have somebody a code-snippet for me, pls? Thank you!
  23. 1. Problem you are having? changing logo / background / brandingwrapper2. What you were doing when the problem occured? changed logo3. What version of IP.B are you running? 3.4.x4. Who is your web hosting provider? Temok5. What is your board URL? (you can send it via PM) If needed i can PM it 6. Where did you download the Mod/Hook? (answer on this question if you are having the problem with mods or hooks. N/A7. What did you try to solve the problem? N/A - Not sure where to start on this in particular8. Picture/Video of the problem: 1st picture: https://ibb.co/naUHCa2nd picture: https://ibb.co/geKvyF10. What username and password can we use to see the problem? N/A___________________________________________________________________________Hi i have an problem, i need to add new logo like this: first picturebut now my logo shows like this: see second picturealso i need that search box to be same way like first picture. I am using that same theme. eClassic Black Skin v1.0any helps?
  24. Hello Guys so i got a text on a theme i downloaded from internet , for my community and i edit this theme but i cant find this So what i ask is where to find this text and edit this text ? I dont find it , sorry for my bad english. When i inspect the element this is
  25. Hello, I installed the plugin '(TB) Hide Content 3.0.7' from this topic After setting it up and having it activated, I get this error message on my post forum. Error: Could not load template 'tbHiddenContent' from group 'post' Could someone please tell me what I'm doing wrong? I'm using IPB version: 3.4.8 Best Regards!
×