Len Kagamine

Frost
  • Content count

    137
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

68 Distinguished

2 Followers

About Len Kagamine

  • Rank
    CV02 - 鏡音レン

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Software
    IP.Board
  • Version
    4.1.17.1

Recent Profile Visitors

686 profile views
  1. IPB Form

    This can help
  2. I'm back after winning the Russian roulette 

    1. Erza

      Erza

      Welcome back, champ! :) 

  3. Profile Song

    Version 1.1.3

    18 downloads

    To install go to your AdminCP and install the hook. No readme is necessary, if you need help try to install another hook before this one. This allows you to set a custom songs to the forum profile. Moderators and Administrators are allowed to remove them easily, it will erase the file from your web server as well. You simply just go to the member's profile who has an inappropriate song and remove it by selecting "Remove Song" from Profile Song option. You can also set profile songs for members if you wish.
  4. Russian Roulette

    I didn't notice my ban oh wells
  5. Domain name not working

    @Ronnie Radke and the site owner I was helping manged to solve the situation successfully. Thanks for the help. This can be closed now.
  6. Domain name not working

    Hello, I had brought this up in another topic but I had other issues to address in that topic, which have been solved. The issue now is when I type my domain name I get this: http://prntscr.com/dr356v HOWEVER, if I type /index.php on the address bar, My site appears just fine. this is pretty much the only thing stopping my site from going public. I also uploaded to the root the .htaccess file that has this code: <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule \.(js|css|jpeg|jpg|gif|png|ico|map)(\?|$) /404error.php [L,NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> my conf_global.php also has everything inputted correctly.
  7. Bad Images on site

    I did it and I still get the error, even added the . @RoSiCkY
  8. Bad Images on site

    @RoSiCkY the apps installed successfully now. Thanks for sending me the latest files. http://prntscr.com/dqo486 this is a screenshot of my conf_global file the url seems to be fine but I still get: http://prntscr.com/dqo5kn however if I go to my url and type in /index.php I can get in just fine, I added /index.php to the file but then the site looked all messed up so I undid it
  9. Google Analytics ?

    It sounds like you put your tracking code in advertisements.
  10. Bad Images on site

    Update: Thecorrupted images were corrected. However, when I go to my main board page I get this However if I visit a profile fro the ACP I can get into my site and browse normally. Also when I try to install one of the apps I get this: any idea how I can fix any of these issues @RoSiCkY
  11. IPB 4.1.17.1 - Remove Group Name from Posts

    Hello, In your Theme > Go to Edit html > forums > front > topics > postContainer and delete: <li>{expression="\IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->formattedName" raw="true"}</li> If you forum uses more than one theme, you will have to do it for all of them. Hope this helps.
  12. What theme is this

    You're most welcome
  13. What theme is this

    villain
  14. Bad Images on site

    Hello, Recently I took a legit community and installed on it 4.1.17.1 from here. After changing their domain and replacing their software with nulled, the site loads up fine, but the imagages appear corrupted as shown here. How can I fix this in addition to this I also can't install the other apps: http://prntscr.com/dqdooo
  15. iAwards update

    iAwards was updated on Dic 10. Does anyone have the latest version ?? 1.0.8.4 https://invisionpower.com/files/file/7940-iawards/